Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy anger hur Petra Surprise (Petra Halisso) använder och skyddar all information som du ger Petra Surprise när du använder den här webbplatsen.

Petra Surprise Petra förbinder sig att se till att din integritet är skyddad. Skulle vi be dig tillhandahålla viss information som du kan identifiera när du använder den här webbplatsen, kan du vara säker på att den endast kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

Petra Surprise kan ändra denna policy från en tid till en annan genom att uppdatera den här sidan. Du bör kolla denna sida från en tid till en annan för att se till att du godkänner eventuella ändringar som gjorts. Denna policy gäller från 2018-05-25.

Vårt löfte

Petra Surprise samlar inte personliga uppgifter om dig utom när du specifikt och medvetet tillhandahåller sådan information.

Den information vi samlar om dig används endast för interna ändamål, utom i de fall där Petra Surprise kan behöva dela din information med anknutna företag för att kunna erbjuda dig de tjänster som behövs eller för att uppfylla din begäran. Föruto i dessa fall, kommer vi inte att sälja, distribuera eller hyra ut din personliga information till tredje part såvida vi inte har ditt tillstånd eller enligt lag är skyldiga att göra det.

Varför vi behöver personliga uppgifter

Vi strävar efter att den insamlade informationen ger oss en förståelse för dina behov och för att ge dig en bättre service. Petra Surprise kan kombinera de insamlade uppgifterna med data som annars förvärvats för att lagra och bearbeta sådan information och/eller ge sådan information till anknutna företag. Detta görs alltid för att bättre förstå våra kunder och potentiella kunder och för att förbättra våra tjänster. Vi har ingen avsikt att avslöja personuppgifter till någon tredje part, förutom vad som anges ovan.

Vilken information som samlas in och hur vi använder den

 1. När du använder den här hemsidan
  Vi samlar in den information du ger oss när du använder vår hemsida och fyller i ett formulär, till exempel namn och kontaktuppgifter, inklusive e-postadress och annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden. Petra Surprise kommer inte aktivt samla in personuppgifter utan ditt tillstånd.
 2. Supportfrågor
  Om du behöver komma i kontakt med vår support kan vi komma att fråga dig om ett serienummer för produkten. Detta gör det möjligt för oss att logga din fråga i vår databas där vi har organiserat våra produkter. Genom att skapa denna logg kan vår supportpersonal utveckla en profil som är specifik för din produkt eller programvara och hjälpa dig bättre i slutändan.
 3. Email
  Om du gör ett köp eller ger ditt samtycke på något annat sätt, skickar vi dig email om produktuppdateringar, viktiga ändringar hos Petra Surprise eller om nya produkter. Om du föredrar att inte få sådan information, vänligen informera vår webmaster genom att skicka ett meddelande till [email protected] Om du får marknadsföringsemail, t.ex. nyhetsbrev från Petra Surprise, får du ett automatiskt sätt att avregistrera (välja bort) den specifika kommunikationen eller alla marknadsföringsemail som skickas av oss. Följ instruktionerna i det e-postmeddelande du får.
 4. Kakor
  När du använder vår webbplats, tillåter du oss att använda och lagra kakor på din dator. En kaka är en liten fil som ber om tillåtelse att placeras på datorns hårddisk. När du samtycker till detta, läggs filen till och kakan hjälper till att analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Kakor tillåter webbapplikationer att svara på dig som individ. Webapplikationen kan skräddarsy sin verksamhet till dina behov, det du gillar och ogillar, genom att samla in och komma ihåg information om dina preferenser. Vi och vår analytikertjänstleverantör Google Analytics använder också information från kakor för att analysera data om webbtrafik och förbättra vår webbplats för att skräddarsy den efter kundbehov. Vi använder endast denna information för statistiska analysändamål. Sammantaget hjälper kakor oss att ge dig en bättre webbplats genom att vi kan övervaka vilka sidor du tycker är användbara och vilka du inte tycker är användbara.
  En kaka ger oss inte tillgång till din dator eller någon information om dig, annat än de uppgifter du väljer att dela med oss. Vi kopplar inte den informationen om hur du använder vår webbplats med personligt identifierbar information. Du kan välja att avvisa kakor: De flesta webbläsare accepterar automatiskt kakor, men du kan vanligtvis ändra dina webbläsarinställningar för att avvisa kakor om du föredrar det. Detta kan förhindra att du utnyttjar webbplatsen fullt ut.
 5. Social Media
  Petra Surprise-webbplatsen innehåller funktioner från sociala medier (till exempel Facebooks like-knapp) och andra verktyg som länkar till tredjepartstjänster (till exempel Petra Surprise-videor från YouTube). Dessa funktioner och verktyg kan samla in information och de kan ställa in en kaka för att säkerställa att funktionen eller verktyget fungerar ordentligt. Dina interaktioner med de funktionerna/verktygen och informationen som samlas in eller används av ett sådant verktyg eller funktion regleras av de privata principerna för de företag som tillhandahåller dem – kontrollera deras sekretesspolicy och webbplatser för mer information om dessa cookies och hur du kan välja att avvisa dem.
 6. Länkar till andra hemsidor
  Vår hemsida kan innehålla länkar till andra intressanta hemsidor. Men när du har använt dessa länkar för att lämna vår hemsida, bör du notera att vi inte har någon kontroll över den andra hemsidan. Därför kan vi inte ansvara för skyddet och integriteten av all information som du tillhandahåller när du besöker sådana hemsidor. Dessa hemsidor regleras inte av denna sekretesspolicy. Du bör vara försiktig och titta på sekretesspolicyen som gäller för webbplatsen i fråga.

Internationella användare

Information du tillhandahåller kan överföras eller vara åtkomlig av Petra Surprises enheter runt om i världen enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy. Petra Surprise följer internationella ramar för insamling, användning och lagring av personlig information, såsom de europeiska dataskyddsdirektiven. Vi vill uppmärksamma dig som är internationell användare om att lokal lagstiftning om integritet och dataskydd kan gälla i länder utanför Europeiska unionen.

Kontroll av din personliga information

För att få information om vad vi sparar för information om dig, kontakta oss på [email protected].

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dina personliga uppgifter. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi av legala skäl är tvungna spara. Endast behörig person på Petra Surprise har tillgång till kunders personuppgifter.

Petra Surprise tar emot dina frågor och kommentarer om integritet! Om du har en fråga eller en kommentar, skicka ett mejl till [email protected].

Hur länge vi sprarar dina uppgifter

Personuppgifter sparas till dess att de inte längre behövs, dvs tills en order är levererad och betald. Vi sparar dock uppgifter på fakturor för bokföring enligt bokföringslagen.